Wifi hotspots

Onbezorgd internet

Onbezorgd online door hoogwaardige wifi oplossingen. Wij combineren hoogwaardige apparatuur met veel kennis en ervaring. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare en stabiele verbinding. 

Heeft u vragen, of gaat er onverhoopt toch iets mis dan bieden wij 24/7 hulp op afstand. 

dreamstime_s_42223326.jpg

Maatwerk voor iedere locatie

Op bijvoorbeeld campings, maar ook in grote kantoorpanden of horeca is wifi niet altijd vanzelfsprekend.

Voor een kleine camping met caravans en tentplekken heb je een andere wifi-oplossing nodig dan voor een groot vakantiepark met huisjes. Bovendien maakt het verschil of het geheel in een dichtbegroeid bos ligt of aan het strand bij de duinen.

Wij bieden een wifi-oplossing op maat en zijn specialist in het aanleggen van wifi netwerken in complexe omgevingen. 

pexels-matheus-bertelli-18999423.jpg

Veilig en betrouwbaar

We maken gebruik van Unfiy wifi, een schaalbare en draadloze-netwerkoplossing die wij beheren via de besturingssoftware.

Elke situatie en elk gebouw is anders, waardoor er geen standaard oplossing is. Onze monteurs komen daarom altijd eerst langs op locatie. Alleen dan kunnen we zorgen voor een optimale en betrouwbare verbinding.

Uw gasten kunnen internet afnemen via een betrouwbaar en stabiel wifi-gastennetwerk. 

Voor wie

pexels-huynh-van-8583232.jpg

Campings en vakantieparken

Toegang tot internet is een essentiële service voor veel gasten. Zij nemen hun draadloze apparatuur mee op vakantie om bijvoorbeeld reisplannen uit te stippelen, het weerbericht te checken en om contact te houden met familie en vrienden. Snel internet is dus onmisbaar voor jouw accommodatie.

pexels-edgars-kisuro-1488463.jpg

Winkels

Voor winkels is snelle en stabiele wifi belangrijk, als service richting je klanten. Zo kunnen klanten online aanbiedingen bekijken of informatie en reviews opzoeken. Maar ook interne systemen vragen steeds meer om wifi. Denk aan betaalsystemen, de kassa en tablets.  

pexels-helena-lopes-1015568.jpg

Horeca

Gasten willen supersnel en stabiel internet, ook tijdens een bezoek aan een restaurant, café of kroeg. Ook in de horeca wil iedereen blijven appen of een foto op social media plaatsen. En, natuurlijk wilt u het personeel ook de allerbeste voorzieningen bieden.

pexels-andrew-neel-3201763.jpg

Hotels en B&B's

Toegang tot internet is onmisbaar voor uw accomodatie en gasten. Een slecht netwerk kan zelfs voor slechte reviews zorgen. Wij leveren een betrouwbaar en afgeschermd gastennetwerk, zodat uw gasten geen gebruik hoeven te maken van uw eigen hotel/huis netwerk.  

pexels-polina-zimmerman-3778619.jpg

Kantoorpanden

De wifi is niet altijd en overal stabiel in kantoorpanden. Als personeel niet overal goed kan werken is dat heel frustrerend. Met onze kennis en ervaring van allerlei verschillende panden kunnen wij snel zorgen voor een goed en stabiel wifi netwerk. 

pexels-tom-fisk-3448246.jpg

(Sport)verenigingen en kantines

Ook tijdens het sporten of in de kantine willen mensen toegang hebben tot het internet. Om de laatste stand door te geven of misschien wordt er wel een live wedstrijd gestreamd om samen naar te kijken. Dit alles is alleen mogelijk met een goed en stabiel wifi netwerk. 

Mogelijkheden

Betaald wifi voor gasten

U, als aanbieder van het wifi netwerk, betaald niets. Wij bieden de apparatuur gratis aan en komen de benodigde infrastructuur ook gratis aanleggen. Uw gasten kunnen vervolgens tegen betaling gebruik maken van wifi. Deze betalingen ontvangen wij. Hiervoor bieden wij uw gasten verschillende opties door middel van vouchers.

Gratis wifi voor gasten

U wilt uw gasten gratis wifi aanbieden als onderdeel van uw service verlening. In dit geval brengen wij kosten in rekening voor de benodigde apparatuur en het plaatsen van de infrastructuur. Wat uw locatie nodig heeft vraagt altijd om maatwerk. Neem contact op voor een locatiebezoek en een vrijblijvende offerte. 

All-in pakket

Wilt u niet alleen wifi, maar bijvoorbeeld ook een camerasysteem, beveiliging en/of het always-on systeem afnemen, dan werken wij op basis van een maandbedrag. Neem contact op voor een locatiebezoek en een vrijblijvende offerte.

Kennismaken?

Wij komen graag langs op locatie!

pexels-goda-morgan-18649769.jpg