Over Wificentraal

Ik ben Lambert, eigenaar van Wificentraal. Wij zijn specialisten in het realiseren van wifi netwerken en het installeren van camera- en beveiligingssystemen. Ons werkgebied bevindt zich in heel Europa.

Mijn passie voor technologie en netwerken zet ik in om bedrijven te helpen met hun wifi. Om deze reden ben ik ook gestart met Wificentraal. Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van draadloze netwerken.

Gaandeweg zijn er naast wifi netwerken ook camera- en beveiligingssystemen aan onze dienstverlening toegevoegd. Onze laatste toevoeging is het 'Always on' systeem. Speciaal voor bedrijven die te allen tijde toegang tot internet moeten hebben. 

Wij zijn aangesloten bij de ACM en bevoegd om wifi uit te zenden. Daarvoor hebben wij uiteraard de noodzakelijke geheimhoudingsverklaringen ondertekend. 

Wij hebben er plezier in om voor complexe locaties, zoals bijvoorbeeld campings, horeca, of afgelegen panden de best mogelijke installatie te bouwen voor een betrouwbaar, veilig en optimaal internet.  

pexels-photo-6912824.jpeg

Kennismaken?

Ik kom graag langs op locatie!

pexels-goda-morgan-18649769.jpg