Camera- & Beveiligingssystemen

Altijd veilig

Beveiliging is misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw organisatie. Uw personeel moet werken in een veilige omgeving en uw klanten moeten uw locatie veilig kunnen bezoeken.

Wat er nodig is aan beveiliging is per organisatie en locatie verschillend. Wat zijn eventueel de gevaren? Waar dient u zich tegen te beveiligen? En, welke maatregelingen zijn dan het meest passend?

Dit zijn de vraagstukken waar wij samen met u een antwoord op formuleren, zodat we vervolgens een passend camera- en beveiligingssysteem kunnen aanbieden en installeren. 

pexels-łukasz-klimkiewicz-7364948.jpg

Camera's & beveiliging

Wij richten ons op camerasystemen en toegangscontrole. 

Kies voor professionele camerabewaking om altijd zicht op uw terrein en pand te hebben. Vaak schrikt camerabeveiliging ongewenste bezoekers al op voorhand af. En, komen ze toch binnen, dan heeft u ze op beeld. 

Je ziet vaak dat in openbare gelegenheden bepaalde deuren afgesloten zijn voor het publiek. Kostbaarheden kunnen dan in een afgesloten ruimte worden bewaard, alleen toegankelijk voor geautoriseerd personeel. Ook deze vorm van toegangsbeveiliging zit in onze dienstverlening. 

pexels-cottonbro-studio-5054539.jpg

Altijd online

Veel systemen zijn afhankelijk van internet. Als er sprake is van een storing betekent dit veelal dat er niet gewerkt kan worden, of dat klanten niet kunnen winkelen of betalen.

Wij bieden daarom het 'Always-on' systeem aan, met backup 4G internet. Is er sprake van een internet storing, dan neemt ons Always-on systeem het feilloos en direct over, zonder dataverlies. Wat kost het u om offline te zijn? Met dit systeem zal het niet meer gebeuren! Uw organisatie is altijd online!

Tarieven

Camera- & beveiliging

Iedere locatie vraagt om maatwerk. Het doeleinde van de filmbeelden, de grote van de locatie en mate van beveiliging bepaalt de benodigde apparatuur en installatie. Neem daarom contact op voor een locatiebezoek en een vrijblijvende offerte. 

Het Always-on systeem

Het internet laat u nooit in de steek met ons always-on systeem. Ook als uw internet provider een storing heeft blijven uw systemen online. Wij plaatsen en onderhouden de installatie tegen een vast bedrag per maand. 

All-in pakket

Wilt u naast een camera- en beveiligingssysteem ook wifi en/of het  always-on systeem afnemen, dan werken wij op basis van een maandbedrag. Neem contact op voor een locatiebezoek en een vrijblijvende offerte.

Kennismaken?

Wij komen graag langs op locatie!

pexels-angela-roma-7319161.jpg